Long time, no see

Lenge sia det har vært oppdatert noe her … Ren og skjær skrivesperre. Orker ikke å være så mye på internett lenger ut over det høyst nødvendige. Hadde tenkt endelig å opprette konto hos Facebook for å se hva som foregår der (?). Orket ikke. Skulle aktivere Twitter-kontoen som jeg har hatt lenge. Orket ikke. Det er en slags «internett-tretthet», tror jeg.  Men ellers: Bare bra, takk!

Jeg bruker jo denne bloggen også til å lagre reisedagbok så nå skal jeg snart legge ut referat fra vår siste reise: Elvecruise på Mosel. Det er sånn at det foregår nesten alltid mye i Tromsø og man har nesten ikke tid til å reise bort! Denne gangen måtte vi dra av sted midt i matfestivalen «Smak». Ergelig, men det blir ny sjanse neste år.

Blomstrer i gammel gryte

I ei gammel jerngryte som lå og slang, blomstret det fint utover sommeren. Man bruker det man finner når det er langt til butikken.

I kjent positur

Rolf Terje graver i jorda 🙂 Her tror jeg faktisk han planter noe.

I tåka

Når det blir tåke, tar jeg kameraet og løper ut. Det er vanskelig å ta gode tåkebilder, synes jeg, men kan ikke la være å prøve. Litt mystikk over et sånt tåkelandskap.

Ny båt - gammel båt

I juni kom Rolf Terje og Roger med den nye båten vår fra Tromsø. Den gamle – her til høyre – tok de med seg tilbake og helt til Harstad. Roger har den på landstedet sitt på Meløyvær. Vi skalerer ned båtstørrelsen etter som årene går og vi blir eldre. Nå tror jeg det er passe!

Gulrot i fine farger

Morsomt med fargerike gulrøtter. Tror jeg skal ha flere av disse til neste år. I år har barnebarnet fått nesten alle.

Mer gulrot

Se så fine de er! Og moro å ha dyrket dem sjøl. Enda har jeg flere å ta opp før vinteren kommer. Jeg hadde ca. 1,5 pallekarm med gulrøtter og har ikke tenkt at det skal bli mer.

Lunsjkaffe på gang

Lunsjkaffe på gang. Det klaffet med usedvanlig vakkert vær ei uke i september når vi var på sommerhuset. Om dagen strålende sol og lunsjer utendørs, om kvelden flott nordlys. Jeg var ute og øvet meg med kameraet. Har nok en vei å gå der, men moro å prøve.

Nordlys over sommerhuset

Dette er ikke den beste posisjonen for nordlysbilder, veilys er svært forstyrrende – til venstre og til høyre i bildet. Rolf Terje sees som en silhouett, han prøver å stå i veien for et veilys. Jeg ville prøve å fotografere nordlyset over huset og det klarte jeg her. Kvaliteten er ikke bra, men dette er første serie med forsøk.

Søvnløs natt

Dette bildet kaller jeg «Søvnløs natt»…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s