Fri fredag i Sestri Levante

«Oles Italia» – en rundreise i Liguria og Piemonte.
Reisedagbok.

Fredag 10. juni og det er lagt inn en hel fridag i programmet. Det er genialt på en slik gruppereise med en dag helt for seg sjøl. Gruppa vi reiser med består av mange hyggelige mennesker og vi har ikke noe i mot noen av dem selvfølgelig, men det blir likevel mange å forholde seg til, mange som skal gjøre det samme samtidig osv. Så da er det deilig å gjøre helt som man vil en hel dag.

Vi spiser sein frokost dvs. etter kl. 9 og rusler deretter en tur på måfå oppover gatene, tar en kaffe på en kaffebar og møter Hanna og Helge til lunsj litt seinere. Sestri Levante er en fin og koselig by. Rett over gata fra hotellet er stranda og strandpromenaden, begge er lange, brede og fine. Ved bukta på den andre siden ligger det mange gode fiskerestauranter og vi inntar lunsjen på en av dem. Butikkene stenger for siesta midt på dagen og da passer det godt å ta en hvil på hotellet. Det var for fint vær til å være inne så vi inntok hotellets fine hage. Gutta tok seg en svømmetur i hotellets basseng. Deretter gikk Rolf Terje og jeg en tur langs strandpromenaden. Veldig fint, men «hot as hell» i dag. Til slutt fant vi oss ei sidegate hvor vi kunne leske oss med iskald prosecco. Det fulgte selvsagt med fingermat (aperitivo), en skikk jeg virkelig har sansen for.

Klokken 19 er det 21 grader og sammen med våre venner er vi klar for liten rusletur, se på livet, drikke litt og sikkert spise litt også. I morgen forlater vi Sestri Levante og Liguria og setter kursen for Piemonte.

lunsj-i-sestri-levante

Lunsj i Sestri Levante med håndskrevet meny.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s