Oh, James!

Overskriften er jo et kjent sitat fra James Bond-filmene, men det er ikke den James jeg refererer til her. Det er James Gandolfini, for veldig mange mest kjent som Tony Soprano. Gandolfini gikk dessverre bort for 2 år siden (2013). Den siste filmen han rakk å spille inn, «The Drop», så vi på kino i kveld. Den godeste Gandolfini (fred være med han) er en skuespiller som drar til seg all oppmerksomhet når han er i en scene. Han er så naturlig i denne rollen også, hvor han spiller en litt mislykket bareier i New York.  Dvs. en tidligere bareier for den tjsetsjenske mafian har nemlig tatt fra ham baren og han er nå bare en ansatt i sin egen bar. Han er bare helt superb.

En annen som også skinner i denne filmen, er Tom Hardy, men dette innlegget skulle ikke handle om verken han eller filmen. Dem er det skrevet mye om av mer kvalifiserte folk enn meg. Dette var rett og slett ment å være min lille hyllest til en fantastisk skuespiller som jeg alltid har likt svært godt og som døde så alt for tidlig.

For øvrig: God stemning på Verdensteatret, halvfull sal og stappfullt i kafeen/foajeen. Det er folk i byen i påska og de «rør på seg» – det kan vi trygt slå fast!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s