Forever cool

Ja, det står det på kaffekruset som vi har tatt med fra souvenirbutikken på Graceland, og det er selvsagt kombinert med et foto av Elvis i yngre dager. The King of rock`n roll. I dag ville han fylt 80 år – tenk det! Hvordan ville han vært? Hva ville han gjort? Og hvordan ville han feiret dagen sin? Det får vi aldri vite, dessverre. Kanskje han ville tatt seg en av sine berømte smørbrød til frokost, «Fried peanut butter and banana sandwich». I hvert fall er det sikkert at han ikke ville vært «Lonesome tonight» på Graceland, horder av fans ville stått utenfor porten og sunget bursdagssang. Kanskje undertegnede også – hvem vet 🙂

Og selv om Elvis has left the building, er det storstilt feiring på Graceland i dag. Flere omganger utover dagen med bursdagskaker og kaffe, Priscilla er der og det feires faktisk i flere dager på forskjellig vis. Eia var man der!

The King, forever cool. Ingen over, ingen ved siden.

På sengekanten til Elvis

Legg merke til skiltet på senga: Please do not touch. Men vi var et øyeblikk mutters aleine i soverommet ombord i «Lisa Marie», et av Elvis`fly og jeg kunne ikke motstå fristelsen til å få tatt dette bildet. Og så kan jeg jo si at jeg har sittet på Elvis sin sengekant.

Takk, Elvis

Takk, Elvis. I Meditation Garden på Graceland var det takksigelser og blomster fra fans fra hele verden.

 

Elvis sandwich

Fried peanut butter and banana sandwich. Kanskje jeg sjøl skal feire med en slik i kveld? Bilde fra boken «Are you hungry tonight?» av Brenda A. Butler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s