Nytt kapittel

Nytt kapittel i livet – eller kanskje ei helt ny bok? I går var min siste dag på jobb og nå kan jeg kalle meg pensjonist. På heltid. Det er nå rart, da, og med henvisning til forrige blogginnlegg har jeg ikke helt klart å definere meg selv som det enda! (Dette er tross alt bare første dagen.) Tross en travel hverdag, oppussing hjemme etc. hadde mine kolleger klart å lage selskap med mat, kaker, gaver og taler. Jeg hadde jo gruet meg for noe slikt, det er det å være i sentrum for oppmerksomheten man kvier seg for, men det var veldig hyggelig og ingen gråt!

Nå skal jeg kose meg med førjulstiden, det blir en skinnende ny erfaring å være fri alle dager. Jeg er faktisk veldig spent på dette nye livet og hvordan det blir.

Fra Karin fikk jeg dette lille diktet eller limericken:

«Vår uunnværlige ingeniør
har satt seg en frist.
Vår supre ekspert når PC-en er trist.
Jane in the jungle,
helst uten dongle
vil nå nyte livet som pensjonist».
(Og for de uinnvidde så er «dongle» en slags plugg man setter i PC-en for å kunne kjøre visse program.)

Tekoppen i søpla

Tekruset er også pensjonert og ligger i søppeldunken.

Ryddig skrivebord

Aldri har skrivebordet vært så ryddig. Nå er jeg klar. Bruce kikker ettertenksomt ned fra veggkalenderen. Tenker han også på pensjonen?

Blå time

Adventstemning på hytta. Endelig fikk jeg lys i treet på tunet! Skulle gjerne vært der for å nyte det. I stedet er det til stor glede for naboene med mye lys i ei mørk tid. Det er fint.

6 tanker om “Nytt kapittel

 1. Kjære kusine
  Ja, tenk det, pensjonist på årntli. Sikkert kjemperart, men også godt. Du har da gjort din dont. Og det blir helt sikkert mer enn nok til å fylle dagene med. Du kan jo reise rundt og følge Bruce på hans turneer. 🙂
  Elton John er et annet kaliber, men jeg har kjøpt billetter til hans utekonsert i Bergen i juli. Mye fin musikk.
  Ha det fint og hils. Gleder meg til å treffes til sommeren.
  Klem fra Nina

 2. Nina-Gull,
  ja, jeg føler absolutt at jeg har gjort mitt. Sånn er det med den saken. Elton er ikke så dum. Han var i Tromsø i forfjor (tror jeg det var) og spilte på noe de kalte Døgnvill Vinter (festival,) og selv om jeg var litt skeptisk på forhånd så gjorde han en super konsert. Det var full trøkk, mannen jobba på og det var bare å kose seg.
  Har bestil hotell til i juli så da sees vi vel.
  Klem fra kusina i nord

 3. Hei kjære favorittnabo nedenunder.
  Gratulere som pensjonist. Det blir garantert bra, men jeg håper du ikke pensjonerer deg fra bybowlinga, for den mosjonen trenger vi.😄
  Helge

 4. Takk for det, favorittnabo fra oven! Neida, kan ikke pensjonere meg fra bowlingen. Heller tvert i mot 🙂 Treng nok både den mosjonen og litt til …

 5. Hei Janne. Du blir nok savna i 5. etasje, fløy D. Masse lykke til med den nye tiden, friheten og alt du nå kan gjøre uten å se så mye på klokka. Hjertelig hilsen ho «Elin fra drømmen». PS. Skal si fra når det blir nytt garasjesalg.

 6. Hei Elin. Hyggelig å se deg her! Joda, dette livet er slett ikke verst, en helt ny epoke. Nå skal Mari også gå av, hører jeg, så noen av oss er blitt «gammel nok». Håper garasjesalget blir like spennende i virkeligheten som i drømmen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s