I siste liten

Vinterstenging på hytta og det er lenge sia vi var her såpass seint på året. Flere uker og dertil hørende helger med kuling og regn har gjort det lite fristende å ta ut på tur med hurtigbåten. Så begynte snøen å legge seg og siden vi hadde kjøretøyet (ATV-en) vårt parkert ved kaia, hastet det med å komme av sted og få i hvert fall det i hus før vinteren.

Under tvil kjøpte jeg blomsterløk også – synes det er veldig trivelig med litt farger på forsommeren når andre blomster ikke er kommet helt i gang enda. Rolf Terje grov seg ned i snøen og laget plantehull, litt tilfeldig for det er vanskelig å se hvor det er bed fra før. Etter kom jeg og satte ned «tulipaner fra Amsterdam», i det minste noe som kan bli det. Blir spennende til våren: Har de greid å slå rot under snødekket slik at de overlever vinteren eller var vi for seine? Time will show.

Rart hvor skuldrene senker seg når man kommer på landet, enda jeg faktisk ikke synes at jeg har så «høye skuldre» til daglig (?). I sær på denne tid av året når man er ferdig med alle planlagte – og ikke-planlagte – gjøremål ute og inne. I går kveld kom vi hit med båten kl. 19 og når klokka var blitt 22 satt vi her og gjespet om kapp og hadde lyst til å stupe til sengs. Måtte for skams skyld holde ut til nesten 23, men da var det full fart opp lofttrappa. Jeg våknet halv 9 i morres, det var deilig.

Rolf Terje spar jord og snø

Klar til å plante

Trillebår i oktoberKågen

2 tanker om “I siste liten

  1. Stilige bilder;-) Det er jo bare sånn det er å bo så nært Nordpolen…. Men litt spesielt å sette løken i snøskavlen, måtte det bli ei vanvittig blomstring til våren;-)) Regner med at dere har hatt fullmåne og nydelig vær i helga…. Her i heimen har det vært full fart fra torsdag, greie unger, men det skal bli godt med avlastning i morra., det er rart med det:-)

    • Jada, man er ikke helt ung lenger….
      Vært hos Hjørdis og Terje på et lite naboselskap i kveld. Gikk hjem kl 1 og var sjeleglad det var bare et steinkast eller to å gå for været var djevelsk. Må være et polart lavtrykk som raser her nå. Vind og snø pisket oss i ansiktet og vi kjempet oss fram i motvind. Håper det spakner til litt seinere på dagen når vi skal ta båten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s