Dessert hele dagen

Barnehagen er stengt i to dager og hva ellers har man seniordager til enn å kunne ta fri og passe lilleknerta ved en sånn anledning. Føler meg som en «ordentlig» bestemor også når jeg kan gjøre slikt. Nå ble det littegranne amputert for frøkna slo vrangsia til straks hun kom over dørstokken og var bare «frøken-vil-ikke». Det endte med at mammaen tok henne med seg på jobben, som er rett over gata, for i det minste å få gjort en gjesteopptreden der. Den ble relativt kort! Hun var fortsatt frøken-vil-ikke. Etter lunsj her og litt leking var tiden kommet for å sove en lur og da fikk bestemor trille omkring med henne i en time. Barnet sov godt, mora gikk på jobb og jeg fikk en liten mosjonstur – flott for alle parter altså.

Ja, «livets dessert» (barnebarn altså) byr på mange opplevelser, små og store. De vokser til og man lærer å kjenne deres personlighet etter som den utvikles, det er ganske så spennende. Synd vi var så gamle når vi ble besteforeldre, vår tid med henne er begrenset. Det er vi smertelig klar over.

Ute og triller

Trilleturen går gjerne innom kjente trakter som f.eks. hurtigbåtkaia. Det er litt fredeligere enn i gatene og ikke så mange biler som kjører.

Lita hand stor hand

Dukke Lise rir

Dukken Lise tester gyngehesten – uten kjolen sin. Har hun hørt om Lady Godiva kanskje?

4 tanker om “Dessert hele dagen

  1. Det e som det skal være, før hette det å stå opp med galfoten😃 Har og hatt den yngste desserten her i dag, veldig trivelig, og dere har mye å se fram til. Tenk å ha ei bestemor til å sitte å sludre med, løse store og små problemer, med, som kan lage litt ekstra mat osv, osv. Framover no begynne dokker å bli viktig for lilleknerta!!

  2. Ho hadde skikkelig stått opp med galfoten! Men selv det er jo interessant å være vitne til. Håpe ho fortsette med å ha en sterk vilje og vite ka ho vil. Og så håper jeg at jeg får like god kontakt med ho som du har med dine «desserter», de er jo bare fantastiske.
    Forresten – nå er det lenge sia vi har møttes altså! Travle folk. Begynner å tenke på silda … så smått 🙂

  3. Hei Janne Karin.Gratulerer med «deserten».Er det ikke koselig med småtroll sånn i godt voksen alder?Vi har jo vært så heldige å hatt muligheten til å ha dem rundt oss daglig.Gi deg sjøl tid til å nyte den her tiden.Den kommer ikke igjen.

  4. Hei på deg – kem du no enn er !?
    Fantastisk med de små som man bare kan kose seg med mens foreldrene har ansvaret. Blir ikke så mye tid for ho går i barnehagen og besteforeldrene jobber enda, men vi trapper jo ned etter hvert. Vi passer på å nyte hvert minutt når ho er innom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s