God og kortreist mat

Endelig fikk Tromsø sin matfestival! Dette har jeg venta på i flere år, lett misunnelig når jeg har sett innslag fra andre byers matfestivaler på TV. Mat er godt og mat er spennende og på en slik festival stiller alle opp med det beste de har. Både i går og i dag har vi paradert langs Storgata og tittet og smakt, litt har vel havnet i det egne kjøleskapet også. Man lar seg friste. Nå var det ikke bare kortreist mat det handlet om, selv om jeg synes den dominerte, men god mat generelt. Pancetta og parmaskinke fra Italia kan neppe kalles kortreist, ikke desto mindre veldig godt. Joda, dette var moro og jeg håper inderlig det blir gjentatt.

Dessverre_dessverre kolliderte festivalen med to andre begivenheter som jeg ble avskåret fra: Høstfesten på Vorterøya og tur til Senja med gymnasvenninnene. Jeg satser sterkt på at det skal bli flere sjanser til begge deler i framtia!

haikjeften Morsomme gulrøtter sjømat

2 tanker om “God og kortreist mat

  1. Dette hadde jeg gledet meg til, men barnedåp i familien gikk foran denne gangen… Vi hadde satt av torsdagen til smaking gjennom Storgata, men akk da var det kun tomme matboder – det ble sein middag den dagen;-)
    Håper da virkelig at dette blir et årlig arrangement..

  2. Det er klart barnedåp må gå foran.
    Akkurat kommet fra «miljøtur» på Sommarøya og der fikk vi også mye god mat! Kan ikke for det – det e no kjekt å bo på hotell innimellom!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s