Livet på Mellemjord

Kanskje livet på Mellemjord i perioder ligner litt på livet på Finnskogen: Mye slit, lange dager, verkende kropp, men også flotte kvelder i den frie natur med bål og mat og noe i koppen. I kveld rundet vi av jobben vi begynte på 13. juni og siden har holdt på med alle langhelger her og hele den første uka av ferien. Puh! Gjenstår mange detaljer, men det er forholdsvis smått:  Feste ledninger vi måtte løsne når veggen ble revet, skru opp lamper, henge opp noe på veggene, mangler ei gardinstang samt feste for en persienne, m.m. –  denslags detaljer.

Så i kveld var det slutt på papptallerkener på bordet. Duken på og fram med godsaker! Jeg kan nesten ikke tro at vi endelig er kommet så langt. Rolf Terje er full av energi, men for meg har det vært et slit. Når jeg i tillegg fikk problem med en fot (kommer antakelig fra ryggen), har det hele vært ekstremt lite morsomt sett fra mitt sysnpunkt. Ja, jeg innrømmer at jeg faktisk har deppet litt ei stund (sliten og ingen ende på jobbingen). Og beskjeden til min energiske halvdel er klar: Ingen flere prosjekt i ferien i år, i så fall drar jeg et annet sted.

Når Troms fylkes fremste tillitsvalgte kommer og tilbyr seg å klippe gresset ditt, da vet du at det er litt for lenge sia sist! I regnvær er langt gress vemmelig å ferdes i og hyttenaboen må gå på stien tvers over vår eiendom for å komme til sin. Så tilbudet hadde nok en sterk egeninteresse innbakt. Vi takket ja uten å nøle ….

En nydelig aften selv om det er råkaldt ute. Vi hadde tenkt å sitte ute og ha et lite bål, men den planen ble fort arkivert. Tåka kommer sigende inn på alle kanter, har enda ikke truffet oss. Det blir jo rått og kjølig når den kommer, men det kan bli noen flotte fotografier av det.

Pirkarbeid

Skikkelig pirkarbeid. Rolf Terje tilpasser golvbelegg i gangen. Vi er lei et ikke alt for pent tregolv og vil prøve noe mer lettvint.

Knut klipper gresset

Når naboen kommer og tilbyr seg å klippe gresset, forstår man at det er veldig lenge sia sist. Knut kjører klipperen. Takk for det!

Gode saker

Hurra, vi er ferdig! Duk på bordet og slutt på papptallerkener.

Tåka kommer sigende

Tåka kommer sigende gjennom Kågsundet. Nydelig kveld likevel.

4 tanker om “Livet på Mellemjord

 1. Gratulerer med vel utført arbeid.
  Torunn

  Sendt fra min iPad

  Den 24. juli 2013 kl. 23:43 skrev «Jannes verden» :

  >
  >

 2. Det var godt å høre at dere kan begynne å feriere👍 Begynne å lure på om vi har litt til felles når det dreier seg om feriearbeid, føler jeg får ondt bare å høre om det…. Vi har hatt godt med tåke her inne i fjorden, men no bare flekker igjen, håper temperaturen stiger noen hakk, no 15 grader her. Vi vurderer sterkt å kjøre hjem i dag eller i morra, været avgjør…
  Ha ei fortreffelig avslappende helg begge to, og la for Guds skyld politikerne klippe graset:-))

 3. Det var «grauttjukt» med tåke her og i morres, men den har letta utover dagen. Riktig varmt og lummert no. Rolf T. er på Skjervøy og handler bensin samt noe jeg tror han skal bruke til ny fortøyning. Vi har ikke fått båten på vannet enda, dels ikke hatt tid og hovedsakelig fordi vi mista fortøyninga i løpet av vinteren.
  Lurer på å ta en tur heim i morra uten RT, men er litt usikker. Må i så fall returnere søndag og en dag er litt lite til alle mine (konstruerte?) ærend.
  Ja, vi har hyggelige hyttenaboer, det skal være visst 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s