En spesiell dag

19.12.12:  Sånn kommer det alltid til å være – dagen i dag er en svært spesiell dag for meg og for oss. Den 19. desember 1975 ble vår sønn født. Det var et år med snørekord, det tror jeg i hvert fall for det føltes slik. Vi bodde i 2. etasje i blokk på Håpet og snøhaugen rakk opp til vinduene våre. Utafor sto vår lille, grønne «boble» parkert og Rolf Terje brukte omtrent all sin fritid på å måke den fram så den skulle være klar til fraspark når som helst det måtte komme andre «fraspark». På alerten hele tida. Nå ble det ikke bruk for noen utrykning for den gode dr. Fareth bestemte nemlig fødselsdatoen (ja, Terje, han har bestemt bursdagen din). Han syntes det var lenge nok nå og at karen burde komme ut til jul, og slik ble det. Den 19. desember møtte jeg opp på gamle St. Elisabeth kvinneklinikk, fikk et stikk i armen og etter noen timer var vi foreldre. Sånn var det den gang.
Nå er det akkurat blitt 19.desember og gamle mor skal komme seg i seng. Jeg har bakt kake som skal med til bursdagsselskapet og ordnet med et par andre småting som også skal med. En dag til på jobb og så er det fri i to uker. Livet er herlig, dere!

Gratulerer med 37 års dagen!
Gratulerer!

Gratulerer!

2 tanker om “En spesiell dag

  1. Gratulerer med sønnen! 🙂 Artig å lese om de store snøhaugene. Jeg husker de enorme snøhaugene utenfor bestemors byblokk da jeg var liten. I ettertid lurer jeg på om de egentlig var så enorme som jeg husker, eller om jeg bare var liten….
    Med ønske om en deilig dag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s