Ikke så morsomt

11.10.12: Ikke så morsomt å være syk og enda mye mindre morsomt, synes jeg, når man bare har 3 arbeidsdager i uka og er syk 2 av dem. Dobbel huff! Man kan selvsagt ikke velge tilfellet så noen ganger blir det sånn. Nå har jeg vel kviknet til og bra er det. I dag har jeg fridag og den skal benyttes til noe annet enn å ligge på sofaen, håper jeg da.

En av de tingene jeg lenge har planlagt å gjøre er å gakke hen og kjøpe meg strikkegarn. Jada, stor begivenhet – tror det er ca. 30 år siden sist jeg tok i et strikketøy. Nå har strikkelysten begynt å komme tilbake og jeg har noen planer. Jeg starter med enkle ting som f.eks. et sjal. Det må jeg vel kunne greie? På nettet er det både oppskrifter og instruksjoner og i tillegg har jeg ekspertise ganske nær, dvs. i etasjen over. Hanna-med-de-mange-talenter strikker de fineste og (for meg) mest innviklede ting så der har jeg noen å konsultere. På jobb er det også strikkeekspertise. Men altså – et sjal – hvor vanskelig kan det være? Jeg kan jo lese …  Til barnebarnet blir det ikke noen strikking med en gang, må øve litt først. Dessuten er den andre bestemora superflink å strikke så det er ingen problem med det. Dermed ikke sagt at jeg ikke har visse planer. Det blir jo så koselig å få strikke noe til den lille gullungen, kjærlighet i hver maske. Det som er litt morsomt er at jeg har liggende en uferdig jumper påbegynt da hennes far var liten. Den er nesten ferdig, vet ikke hvorfor jeg stoppet der. Kanskje den nå kan gjøres ferdig til datteren, vi får se på det. Den er størrelse en del større enn hun er nå så jeg har litt tid på meg 🙂

Blir dette brukanes, tro? Ikke akkurat den fargen jeg ville ha, men det var dårlig utvalg i butikkene av den garntypen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s