We are alive

260712:

I regnværet er vi fortsatt «alive», men så har vi også tilbragt 5 dager i hovedstaden i en god del sol og i hvert fall sommervær og god sommertemperatur. Skal si jeg er glad for det. Hadde vel ellers sittet her på sommerhuset og deppet litt nå, tenker jeg.

Bruuuuuuce! Hadde Vigeland vært på rockekonsert, tro?

Vått på Valle Hovin ei stund

Noen av de 40 000 som var til stede

Brucified: «.. with your hands hurting, your feet hurting, your back hurting, your voice sore, and your sexual organs stimulated!» Yessss!

Kjærlighet, åpenhet, samhold. Fra 22. juli konserten.

Vi tok en runde i regjeringskvartalet og kikket på ødeleggelsene. Fortsatt er høyblokka pakket inn i duk og bygninger har sponplater spikret foran knuste vindu. Det gjør sterkt inntrykk.

Hvem parkerte her? Morgan Kane kanskje?

Vi innledet oppholdet i Oslo med å gå på konsert med His Bruceness The Boss Springsteen lørdag 21. juli. Strålende dag med sol og sommer, men ikke helt uvanlig slo det til med en saftig ettermiddagsbyge mens vi satt på stadion og ventet på konsertstart. Dette har vi opplevd før og burde egentlig ha tatt med oss regntøy. Det hadde vi og noen tusener andre ikke gjort så regnponchoene de solgte fikk føtter å gå på. Skal si det bøttet ned ei stund! Deretter kom sola tilbake, konserten startet og livet var herrrlig, dere! Fy faen, 40 000 mennesker samlet på et lite areale er mye! Rolf Terje med sin vonde rygg hadde litt problemer, men sto han av. Tror ikke han turde «slippe meg løs» på egen hånd he he he

Vi fikk også med oss minnekonserten for 22. juli på Rådhusplassen. Vi gikk dit for å føle stemningen og bidra med vårt nærvær til ære for de som døde. Det føltes bra. Den dagen var en av de dårligere værmessig og det blåste smådjevler og pissregnet under hele forestillingen.

En lynsnar tur på en halv dag via heimen, rakk akkurat å handle litt samt hilse på lillegull. Hun elsker «teknodingser» som f.eks. mobiltelefonen og dekoderen til TV,  så farmor er sikker på at hun kommer til å bli ingeniør eller programmerer.

Her på sommerhuset er plenen overgrodd, blomstene jeg plantet tidligere ser pjuskete ut (jeg forstår dem godt) og alt er VÅTT! Heldigvis har jeg planlagt innendørs arbeid også så det skal vel gå. Tenkte å reparere et par gamle lamper og pusse dem litt opp. Det er da synd å kaste dem når vi trenger lamper og de egentlig er helt OK (?). Jeg har også en idè om å pusse opp mammas gamle symaskin slik at den kan brukes – jeg har ikke plass til å sette den til pynt. Den trenger litt nye ledninger og rensing, tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s