Det brucer!

190712:

Stockholm juni 2009: Vi venter sammen med 30 000 andre

Kofferten pakket og alt klart for tur til hovedstaden og en etterlengtet begivenhet: Konsert med Bruce Springsteen and The E Street Band på Valle Hovin. Valle må være Norges elendigste konsertarena, kanskje Skandinavias? En betongørken, nedslitt, nesten ingen sitteplasser, dårlig lyd med mindre man står i et bestemt område osv osv Men – vi skal ikke la dette ta innersvingen på oss, langt i fra! Det er alltid stor stemning i byen før en slik konsert, Bruce-musikk over alt, masse fans – til og med Vorterøyfolk treffer man. Og været er meldt strålende til forandring fra været her i nord. (Har oppriktig medlidenhet med Bukta festivalen.)

Været, ja. Varselet for neste uke er simpelthen så elendig at min bedre halvdel og jeg har bestemt oss for å ta noen ekstra dager i hovedstaden for å nyte godværet litt. Han har vondt i ryggen og kan ikke gjøre så mye fysisk på hytta uansett. Heldigvis kan vi samtidig være til litt glede for sønnen vår og hans familie. Deres leilighet er under renovering på grunn av fuktskade og de trenger et sted å bo, så nå kan de bo her og «passe huset». Toppers!

Ferie er virkelig en fin oppfinnelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s