Gratulerer med dagen!

Congratulations, America!  It`s Independece Day.

Kanelrosa står han av i nordavinden og blomstrer trofast år etter år.

Og siden jeg er i gang: Gratulerer, dronning Sonja! Du er heldig som har bursdag på en slik dag. Dessuten synes jeg du er ei skikkelig cool dame – unnskyld mitt frie språk her. Stor respekt. Og det kom fra en som egentlig er republikaner. Desto bedre.

Ankommet hytta helt aleine. Jeg har ting å gjøre og dessuten trenger man jo ikke henge sammen 100% av tiden selv om man er gift … Slett ikke. Hadde så lyst til å få plantet litt mer blomster i fall det blir en fin sommer, så jeg har med meg et par poser med diverse saker jeg skal plante i morgen. Dessuten skal jeg jobbe med hyttebok på internet. Det er «i tiden» og jeg tror det kan bli nyttig. Ikke dermed sagt at jeg kasserer den som står i bokhylla, de får supplere hverandre. Nå må jeg bare finne ut en hensiktsmessig måte å organisere den digitale utgaven på. Som alle vet: SISU. Søppel Inn Søppel Ut.

2 tanker om “Gratulerer med dagen!

  1. Blir spennende med digital hyttebok, håper du kan dele kunnskapen med meg når vi får tid;-))
    Hanna

  2. Ja, vi får se kor nyttig det blir. Skal prøve i hvert fall. Man er jo blitt vant til å ha «alt» tilgjengelig «alltid». Vi kan vel se på det sammen en mørk høstkveld – om ikke før!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s