Ivrig amatør

30.06.12:
Overskriften hinter til min bedre halvdel. Han har vært ute og klippet og klippet gress disse tre dagene vi har vært her. I tillegg har han hakket ildtuer og rykket opp ugress rundt omkring. Tror det er en kamp han er nødt til å tape, dessverre, men han liker best å være ute og holde på – så han om det. Jordet er litt fo20120630-135001.jpgr stort til at man greier å vedlikeholde det med enkle midler. Rundt huset ser det imidlertid veldig fint ut nå.

Fruen tar det litt mer med ro, rusler omkring og planlegger ..:) Deilig å spise frokost på trappa, lytte til fuglesangen og «la humla suse». I går gikk det an å sitte ute i solveggen, men som vanlig var det en isende kald sno så man var varm foran og frøs på ryggen! Vi fikk blodfersk seifilet hos naboen Terje Gamst, og stekt i folie med diverse godsaker til ble det et luksusmåltid, fortært i en lun krok på terrassen. Det er noe spesielt med det å spise ute, tro om det apellerer til et urinstinkt i oss?

I dag har det vært den vanlige «lørdagsøvelsen» med butikktur med innlagt «Ingebjørgs vafler og kaffe». Fint å treffe folk der og slå av en prat. Det er grått vær, men faktisk 15-16 grader ute så vi klager ikke. Jeg har allerede ei lang handle liste for neste uke klar. Sånn går det når man legger planer i stedet for å klippe gress.

20120630-134946.jpg

Frokost på terrassen

 

20120630-135011.jpg

Sei og grønnsaker i folie – herlige saker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s