Minutt for minutt

MINUTT FOR MINUTT i 5430 minutter.

110612: DAG 1 av reisen med MS Midnatsol fra Bergen til Tromsø.

MS Midnatsol ved kai

MS Midnatsol i all sin prakt

Vi kom til Bergen i dag i strålende sol og sommervarme. Ruslet litt på Bryggen, spiste litt, ruslet litt mer og deretter var det i grunnen tid for å komme seg til båten. Bergen har en fin hurtigruteterminal og innsjekk var det første vi møtte når vi kom innenfor døra. Ingen kø, alt gikk greitt, fikk utlevert konvolutt med lugarnummer og nøkler samt litt praktisk info. En kort stund var jeg temmelig irritert faktisk for på tross av at jeg har bestilt reisen, jeg har korrespondert angående måltider (fra min egen mailkonto) og jeg har betalt hele reisen fra min konto, så fikk jeg utlevert en konvolutt med kun navnet til mannen min på! Hva gir du?! I 2012! Vel, jeg bestemte meg for å glemme det hele og ikke la det gi reisen en dårlig start …

Etter et kvarter med orientering om sikkerheten ombord, viktigheten av god håndhygiene og litt mer praktisk info, fikk vi komme ombord. Etter enda litt venting ombord var lugaren klar kl. 18. Vi har lugar på dekk 7 og den er helt OK, ikke så liten som vi hadde trodd. Man skal jo ikke sitte på lugaren og sture. I tillegg viser det seg at på tross av at vi har bestilt og betalt for «uspesifisert innvendig lugar», har vi fått utvendig lugar med stort vindu og fin utsikt til hav og land. Supert!

Spiste en nydelig og overdådig aftensbuffet som var «gratis», alt man kan ønske seg var på den buffeen. Vi feiret reisens start med «Hurtigrutens rød» til maten.

I kveld er hele selskapet stuptrøtte etter å ha stått opp tidlig, reist langt og vært litt turister i Bergen by. Klokka er 22.30 og vi er klar for køya, det nytter ikke å stritte i mot.
I morra er det også en lang dag. Mer om det følger.

Kveldsbuffet ombord. Foto: J.K. Bless

Første måltid i en rekke av herlige matopplevelser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s