Endelig sommer

Naturhage. Foto: J.K. Bless

Naturhage? Slik kan det se ut når vi ikke har vært til stede på ei stund…

Fredet plett. Foto: J.K. Bless

Her liker jeg å sitte og filosofere …

Endelig kom sommeren til ishavsbyen Tromsø. Nydelig vær i helga og det har bare fortsatt. Skulle vært på sommerhuset og gravet i jorda, kanskje vasket vekk litt vinterstøv inne, ryddet og alt sånt. Sukk. Nå når jeg jobber kun 3 dager i uka skulle det bli mange langhelger ved hjelp av onsdagsbåten. Slik ble det ikke. Reiser og andre avtaler har gjort at det har blitt lite eller ingen  – dvs. èn eneste – langhelg på sommerhuset. Men jæklar! Fra ca. 25. juni har undertegnede INGEN avtaler på onsdag – søndag! Da skal det kun være vær og humør som bestemmer tur til øya eller ikke.

Vår hyttesesong er svært kort, mai til september-oktober. Og våre hytteturer er også svært korte når vi ikke kan ta onsdagsbåten, så korte at vi omtrent ikke orker det lenger. Vi kommer da fram med hurtigbåten fredag kveld ca. kl. 22 og må være klar til å dra igjen søndag ettermiddag ved 15.30-tiden. Onsdagsbåten, dvs. anløp med hurtigbåten onsdag kveld fra Tromsø,  har vi fra mai til ut september så i praksis er det vår hyttesesong. Da er det ingen tid å miste, synes vi.

Jeg klager ikke altså. 5 dager i Roma og nå snart 5 dager på cruise med hurtigruten er absolutt ikke noe å sutre over! Jobbkurs i sydlige Tyskland litt seinere klager jeg heller ikke over, tror det er fint der og jeg ser fram til kurset. Men altså – det blir ingen langhelger på hytta i denne perioden og tiden går, sommeren er kort.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s