Mens vi venter

29.04.12: Vi venter på at veien på Vorterøya skal bli kjørbar. Mens vi venter kan vi jo gjøre mange andre ting – for eksempel dra på jakt etter vårtegn i omegnen. Vi var på besøk i Lyngen på hytta til naboene  og der var det jaggu mange vårtegn. Bar mark og sprett i både ripsen (nåja, veldig beskjedent, men dog..), jordbæråkeren og sibirvalmuene. Om kvelden satt vi ute med mye klær på, ullpledd rundt oss og fyr i bålfatet – det var ganske deilig så lenge det varte.

Kommet vel hjem ut på søndagen er det full jobbing med vårnummeret av «Vorterøynytt» (bygdelagets infoavis), som kommer ut to ganger i året. Vårnummeret er litt treigt å få fyllt – vi er jo ikke på øya i vinterhalvåret og det er det en del andre som heller ikke er. Redaktøren Rolf Terje må være aktiv med å hanke inn innlegg. Noen faste bidragsytere er det og de er flinke til å sende inn stoffet sitt, andre må oppfordres. Så er det en intens redigeringsprosess med å få pen layout, finne passende bilder, få sidetallet til å gå opp osv osv Jeg driver mye med layouten og er alt for pirkete – jeg vet det, men jeg synes jo det er moro når det blir pent også. Vi jobber nå med nr. 30 av avisa – synes det er ganske bra at den har overlevd såpass lenge.

I dag er det en sånn «inneklemt» mandag mellom to fridager. Da passer det bra å ta seniordag, en fantastisk oppfinnelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s