Lys i enden av tunnelen

23.04.12: Ikke  mye skrivekløe her for tiden… Influensaen fra påsken tok innersvingen på meg, det må jeg bare innrømme. Huff og huff, skal ikke si så mye mer enn det. I dag er min første dag på jobb etter påske, fortsatt litt tung og mørbanket i kroppen. Det har nok foregått en skikkelig krig der inne. Jeg trøster meg med at nå er min «deltatropp» i immunforsvaret i topp trim, så alle vemmelige virus: Kom ikke her med det første – det blir juling å få!

Godværet som startet på slutten av påsken bare varer og varer. Det er nesten flaut å si det, men når man ligger utslått er strålende vær bare irriterende. Sånn har i hvert fall jeg det. Nå har jo selveste meteorologene spådd at det skal bli en uvanlig varm sommer i nord i år og da tror vi selvsagt på det. Jeg skal ha sein ferie så det spørs om godværet rekker så langt.

For tiden venter jeg/vi (nesten) bare på at veien på Vorterøya skal tine fram så vi kan begynne å frakte ting fra kaia: Rørlegger med sine rør, elektriker med metervis med «grønn overledning» og en aldri så liten stuga from Sweden with love – dvs. den nye sjåen/bua/annekset vi skal bygge på tunet. Kjøper den fra Sverige som et byggesett så det går forhåpentlig greitt å snekre sammen delene.

Forresten så er det noe annet vi venter enda mer på enn tint vei til hytta. Vi har ikke sett lilleknerta (barnebarnet) på ukevis nå. Jeg må være sikker på at jeg er helt frisk før jeg har nærkontakt med henne, vil for alt i verden ikke smitte henne med noe svineri. Men nå tror jeg det nærmer seg og det skal bli en fryd og en glede! Sånn er det med den saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s