Dagen derpå

Sir Elton John på scenen i Skarphallen, Tromsø.

01.04.12: Formen er fin, det er ikke det det handler om. På Døgnvill ble man ruset på musikk, ikke på inntak av rusmidler. Selv en med et moderat forhold til Elton John kunne se og høre at mannen leverte en ypperlig konsert og «ga alt». De lokale avisene skriver et par rare ting. F.eks. mener «Tromsø» at da perkusjonisten Ry Cooper kom på scenen en halv time inn i konserten, ble det «nedetid» og «kjedelig»! Dsjizzøzz! Hva er det for slags folk de sender for å anmelde musikk!? Jeg for min del syntes Cooper løftet konserten voldsomt. Han er jo ikke noen nybegynner i faget og på Wikipedia kan man lese at han er «one of the greatest rock percussionists of all time». Kjedelig my ass! Han var super og det samme var Sir Elton. Ble ikke noe mer blodfan for det, men en fin opplevelse var det.

Jeg gikk fra konserten 10 minutter før den var slutt. Da hadde jeg for lengst mistet kontakten med de 4 andre, som var slukt av mengden på 10 000 personer. Det var et meget strategisk tidspunkt å forlate åstedet for jeg kunne bare spasere rett ombord i en buss som kjørte oss direkte til sentrum, gratis og franko. Meget bra.

And I think it’s gonna be a long long time
Till touch down brings me round again to find
I’m not the man they think I am at home
Oh no no no I’m a rocket man
Rocket man burning out his fuse up here alone

Rocket man. (Elton John, Bernie Taupin)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s