Sleepless in Tromsø

Festivalarmbåndet er på plass, klar til å være døgnvill en kveld.

31.03.12: Døgnvill i Tromsø er vel det riktige i disse dager. Nyskapningen festivalen «Døgnvill vinter» startet i går og slutter i kveld eller rettere sagt i natt kl. 0100. Kveldens store stjerne er ingen ringere enn Sir Elton John. Nå er ikke jeg noen festivalgjenger, har ikke vært på en eneste av Tromsøs store og kjente festivaler, men dette er unntaket. Heller ikke er jeg noen STOR Elton-fan, selv om mannen har mange fine sanger. Beryl ordnet billetter til «gjengen» før vi fikk sukk for oss og dermed blir det fest(ival) i Skarphallen i kveld. Vi får se hvordan den gamle hofta takler noen/mange timer med ståing – sitteplasser finnes ikke.

Men først skal det inntaes herlig bacalao hos Randi og det gleder jeg mye meg til. Så tar vi resten som det kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s