Kake til alle!

Hurra! Kake til alle som vil ha!

28.03.12: Jeg er så glad – jeg kan ikke la være å kommentere! I dag har jeg opplevd noe som jeg og mange, mange andre i dette landet har ventet leeenge på. Delvis seier i hvert fall. Det var på nettavisene, det var på TV. Alle som er enig vet hva jeg feirer. Et oppblåst ego og en forestilling om egen fortreffelighet har forhåpentlig fått seg en knekk. Måtte det bli flere! Måtte det ende opp med den ultimate knekk, nemlig at vi blir kvitt problemet. Trenger jeg si mer.

Så – kake til alle i dag! Her hos meg. Tror jaggu det blir litt kake i morra også – det har vi fortjent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s