Langt til vår

22.03.12: «Enda er det langt til vår, langt til rogn i blomstring står» osv. Bare den korte teksten med rogn i blomstring får fantasien til å løpe løpsk. Jeg ser for meg grønt gress, riddersporer i hagen, bjørka og alaskapoppelen ved huset (på Vorterøya selvsagt), den nye «bua» under bygging (og hva skal den hete?), sol og atter sol, vafler på terrassen, Ingunns kafè åpner, gode venner og god mat på den samme terrassen. Mye som skal skje før den tid …

Minner meg om tid for å høste

Mars og april kan være noen ordentlige «snymåneder» (for søringer: Altså – måneder med mye snø!). Men det går rette veien og det går fort. Nå er det nesten bare ei uke til palmehelga og Elton John! (Er dere klare, jenter?) Veldig spent på den konserten. Fyren har mange fine sanger, men hvordan er han på konsert? Profesjonell i hvert fall, antar jeg. Og så gleder jeg meg til å treffe «The Ladies» – jentene fra kull 1970 – nå har vi ikke hatt styremøte siden januar. Hører dere det, ladies!? Vi er noen travle damer.

Tittelen på dette innlegget har jo en dobbel betydning. Langt til «vår» for denne bloggen også, det blir nok ikke noe greie på den heller før jeg disponerer mer av min tid for meg selv. Det skjer fra 1. mai, da slutter jeg meg delvis til eldrebølgen og går ned til 60% stilling. Jeg tenker meg at jeg lenge kommer til å gjøre null og niks på fridagene mine, bare nyte freden og stillheten (og kanskje være litt barnevakt av og til? Håper jeg.)   Deretter håper jeg energien begynner å vende tilbake og jeg kan ta fatt på hyggelige små prosjekter og ideer som jeg har hatt lenge.  Det har jeg fortjent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s