Det er nå det begynner

Hånd med smilehull

I dag har jeg den umåtelige glede å være barnevakt for barnebarnet mitt ei lita stund slik at mora får handlet litt julegaver og ting. Akkurat nå sover hun søtt og farmor er stolt over at jeg klarte å mate henne helt alene – he he.  Jeg er vel borte ved vogna sånn ca. annethvert minutt for å sjekke at hun puster. Det er altså første gangen jeg er barnevakt og regner jo med at jeg skal gjøre jobben så bra at det kan gjentaes opp over årene. Mye moro i vente altså.

Jeg har «seniordag» i dag, må vite, har noen slike dager som har hopet seg opp og som må taes før jul. Bærre lækkert! Og jeg føler at nå begynner så smått den nye epoken av livet mitt: Barnevakt for lilleknerta og fridager – sånn skal det bl.a. bli framover. Ikke mange arbeidsdager igjen til jul, mange fridager i romjula, januar og februar går fort (og hektisk) og så er det tid for en siste avklaring med NAV  m.fl. om A_F_P …..

Livet er rock`n roll!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s