Planer må til

Julegate Tromsø- Foto: R.T. Enoksen

Koselig med julegate

Virkelig en del som skal gå for seg i 2012 – av stort og smått. Vi prøver å få orden på ferier og fridager, hotell og flybilletter hit og dit.  Noen begivenheter må prioriteres vekk, det er helt sikkert. Det strekker ikke til med ferie og fridager og litt «vondt» i bankkortet kan det vel også bli.

Planen for helga som var besto i kanskje å dra til Vorterøya på julebord samt feiring av Knut sin 60 års dag litt på etterskudd. For min del ble det for mye «styrke 12» og «styrke 15». Jeg har vel tilbrakt litt for mange timer på hurtigbåten gjennom 27 år – nå er terskelen blitt lav for å avlyse en rein helgetur dersom det ikke er helt om å gjøre. Litt ergelig, men sånn ble det denne gangen. Vi slappet av med  en aldeles stille og rolig hjemmehelg, et kinobesøk var alt som foregikk utenfor heimen. Likevel går helga som en røyk. Skal si jeg gleder meg til å utvide den! 🙂

Julevindu. Foto: R.T. Enoksen

Godt utvalg i monteret midt i bildet - noe til mor?

Skarvens bakgård. Foto: R.T. Enoksen

Mye som skjer i Tromsø framover. Bl.a her - i bakgården til Skarven kommer et av Petter Stordalens nye hotell i 2012. Fin beliggenhet nesten rett på kaia.

2 tanker om “Planer må til

 1. Gkveld frue. Nåh, ser du studerer billetter og gleder deg til at helga skal få noen ekstra dager. Ja, det gjorde vi her også (studererte helga og billetter). Og det rare er, når man ser på kalenderen i 2012, så faller altså 31. mai ut på en torsdag (!) Og dagen etter torsdag er jo som kjent fredag. Og dermed ble veien kort til å «ringe» SAS/Fjordprinsessen å booke på fredag.. Tog du han? Kan det passe bedre? Neppe…
  Med på kjøpet kom det «langhelger». Fra juni og i alle fall ut august. (må jo hjem med fruen før det det er tid for «birds»….hehe)
  Nuvel. Ellers er jeg i ferd med å etablere «konsulentselskap», man kan jo ikke bare gå å tvinne tommeltotter heller. Og verden hungrer vel etter «kompetente» 60+-åringer..
  Wel wel…

 2. «Birds» – you mean «chicks»? He he he Er vel mest gamle ørner på Vorterøya, vel.
  Joda, verden hungrer etter kompetente AFP-ere, og der blir det visst ingen «smørmangel», etter hva jeg hører 🙂
  Og ka skal dette barnet hete? Konsulentselskapet altså. Du er kanskje ikke kommet så langt i tenkingen enda.
  Lykke til med det, du!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s