Waiting on a sunny day

– gonna chase the clouds away … osv osv Dette kan i hvert fall Bruce-fansen, vi har jo sunget/skrålt det av full hals på konsertene.

Og nå går vi alle og venter på en «solskinnsdag» når det kommer melding om ny plate og dertil hørende turnè. Og vi er mange – veldig mange! Er det da så sikkert at det blir ny tur? Hmm, vel, fyren er «bare» 62 år, men bandet hans har jo lidd store tap de siste par årene i og med at 2 av medlemmene har gått bort. I sær den ene, saxofonisten Clarence «Big Man» Clemons er vanskelig å erstatte. Så hva skal His Bruceness turnere med? Hva har han å si til oss i 2011/2012/… ? Han omtales som en legende – vil han kanskje slå seg til ro med det?

Stockholm stadion 7. juni 2009. Vi var 30000 publikumere. For et liv, for en stemning og for noen konserter!

Den aller lengste pinebenken Boss-fansen har vært på var vel årene 1988 – 1992. Rykter, håp og alle Bruce-nettstedene som gikk på tomgang. Nå gjør han spredte opptredener på forskjellig lokale evenemang i USA sammen med andre artister: En gjestopptreden, en veldedighetskonsert til inntekt for et godt formål og slikt. Siste melding fra den andre siden av «dammen» er at både han og sangstemmen er i god form og helt klar for en ny runde, så da er det vel enda håp? Han har selv sagt med stor styrke at det blir aldri noen «farvel-turnè» – det slutter når det slutter og det kommer han ikke til å proklamere på forhånd.

Musikkverdenen endrer seg voldsomt raskt. Nye artister dukker opp, nye band, nye favoritter. Hvor lenge kan man være relevant i denne verdenen? Vel, kvalitet holder seg, det har vist seg gang på gang. Og selv om noen sier at Bruce Springsteen har noen av de mest sutrete fans i verden – de blir liksom aldri helt fornøyd med hva han gjør – så har han vel også en kjerne av de mest trofaste fans, stadig ventende på en strålende solskinnsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s