Nummer tolv

Augustmåne

Her er det «radio silence» fra min side. Dagene flyr av sted, godværet raser i nord og jeg prøver å forstå at ferien faktisk er over. Det er ikke så lett! Forrige helg hadde vi ei fantastisk flott langehelg, onsdag til søndag, på sommerhuset. Blankstille dager med sol og svartblanke kvelder med et sylslank måneskalk hengende over fjellene. Vi kledde  godt på oss og satt ute så lenge vi orket.

Bålfest

Her hjemme har det aller største under skjedd forrige tirsdag. Vi er blitt besteforeldre til ei bittelita jente, født noen uker for tidlig, men ser ut til å være frisk og voksevillig. Et hjelpeløst lite nurk som vi alle selvsagt er totalt forelsket i. Som før nevnt er foreldrene ikke helt bestemt på navn så nå kaller hennes far henne for «nummer 12», det er nummeret på den lille glasskassen hun for tiden lever i på sykehuset. Ja, ja, jeg sier ikke mer. Vi håper nå likevel på et navn snart.

Så liten, så perfekt .

3 tanker om “Nummer tolv

 1. Gratulerer med nurket! Eller rettere sagt, #12. Fantastiske skapninger som smelter besteforeldrene som smør… Jeg vet hva jeg snakker om.
  Måtte hell og lykke følge de i den store og tildels stygge verden de er født inn i.. Men, de har/får god ballast og ikke minst – tilhørighet til øya som sikkert er til det gode…
  Gratulerer igjen..
  NB! Fantastisk høst..(bilder)..

 2. Hei Anonym = Odd!

  Takk for det! Jada, smelter som smør og blir aldri lei av å se på vidunderet. Det må være noe genetisk, tror du ikke? 🙂

 3. Genetisk? Definitivt.. Og som oftest er nyfødte mest lik sin far, for at han skal akseptere avkommet.. Og så blir de vel mere lik sin mor (jenter) etter som tiden går. Slik har naturen og Skaperen ordnet det. Smart…
  Og jentebarn smelter bestefedrene og guttebarn bestemødrene.. Mest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s