På kjøret igjen – minutt for minutt

Ikke 17. mai, men hurtigruten som ønskes velkommen til kai i Tromsø

Deilig med et par fridager i heimen, ingen klokke å passe, ingen forventninger fra andre, bare meg og min kaffekopp. Slenger meg foran TV-en og blar litt i kanalene – er det noen interessante matprogram, tro?  Han fransk-engelske «sviskeprinsen» Eric Lanlard som lager  de mest fantastiske kaker og desserter? Eller litt kinamat? Kanskje vår egen Andreas Viestad med «New Scandinavian Cooking»? (Når skal de sende innslaget som ble spilt inn på Vorterøya forresten?)

Etter en stund oppdager jeg at jeg sitter og ser på … tro det eller ei – reprisen av «Hurtigruten minutt for minutt»!  Hmmm, du verden så nydelig innseilingen til Brønnøysund er, vakkert lys og vakkert landskap. Og så Torghatten, da ..   Hjelp, jeg trenger terapi!

Jeg må bare le. «Terapi» er bestilt, dessverre er det nesten et år å vente på «time».  I juni 2012 mønstrer vi på MS Midnatsol i Bergen og skal nyte turen minutt for minutt til Tromsø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s