Nattens dronning regjerer igjen

«Nattens dronning» var mitt kallenavn som ung, født B-meneske som jeg er. Og denne helga får jeg igjen «regjere» med hurtigruten minutt for minutt, time etter time.  I natt var det en fabelaktig tur over Hustadvika og inn mot Kristiansund, satt som klistret og så på, leste kommentarer på nett (mine egne kommer av eller annen grunn ikke gjennom, ikke tid å finne ut av det nå!). Et fantastisk lys, blikkstille hav på innseilingen og masse båter og folk og flagg midt på natta. Ja, dette er en fest.

Nå seiler vi mot Helgeland og Lofoten. Nattens dronning har travle tider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s