Old, small but awsome

Redskaper for en virtuell reise.   Foto: J.K. Bless

Viktige redskap for en virtuell reisende: Rutetider, kartbok, penn og iPad med oversikt over trafikken til sjøs

Overskriften er tatt fra et banner ombord på gamle «Nordstjernen» da den møtte «Nordnorge» på denne ferden som nå har pågått siden torsdag. Jeg skulle jo «mønstre av» etter Skjervøy, har tross alt reist den strekningen for ikke så kjempelenge siden. Men hva skjer? Jo, kommer fra jobb og slår på TV med NRK2, som vi bare skal kaste et blik på av og til .. Jaggu sa jeg smør! Ganske snart er vi hekta og sitter med kart og app og følger med.

Vel, i morgen tidlig er ferden slutt. Jeg regner ikke med at de som har laget fjøsbokgruppe for å få filmet retur til Bergen også får gjennomslag. Nå får vi gi livet vårt et annet innhold. Er noe så inn i hampen søvndeprivert, dvs. i underskudd på søvn. Man kan lure på – hvordan skal det gå  «i det virkelige liv» hvis vi tar samme turen neste sommer?  Plan forut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s