Lenket

Jeg er blitt lenket til. Av selveste NRKbeta! «NRKs sandkasse for teknologi og nye medier» som de kaller seg. Det gjaldt innlegget om hurtigruten i 8040 minutter. Vel, vel. Jeg tror det er litt tilfeldig hvilke steder de lenker til – dog med relevans til noe de selv holder på med – og at de bytter litt på det, men moro lell! Ble veldig fornøyd da jeg så det 🙂

For øvrig liker jeg godt NRKbeta og ikke minst saklighetsnivået som pleier å være på diskusjonene der. Jeg får lenke til dem, burde egentlig gjort det før.

En tanke om “Lenket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s