Endelig et signal

Hva kan jeg unnskylde meg med??  Ingen bloggposter på to uker! Og verden higer etter å høre fra meg => ha ha ha ha.  I sær. Det er nok inspirasjon eller skal vi si overskudd det skorter på. Ligger veldig lavt for tiden. Sukk.

Nuvel, pleier en venn av meg å si. Jeg ble faktisk nokså oppløftet her om dagen, eller oppskjørtet heter det kanskje. Etter år ut og år inn med brev, e-poster og telefoner til Troms fylkeskommune ble Rolf Terje endelig innvilget audiens hos byråkratene der . Vi er blitt lovet et ekstra signalanløp i uka! Onsdag ettermiddag i sommerhalvåret skal hurtigbåten gå innom Vorterøya på nordtur – uten at vi trenger å ringe i øst og vest, trygle og be pent og dessuten betale 600 kr (mer i år?) i tillegg til billetten. Er vi heldige eller !? (Jeg kjenner at ironien holder på å ta overhånd .. det er bare fordi det har tatt så utrolig lang tid i det hele tatt å få et svar.)  Men møtet med fylkeskommunens folk på topp nivå hadde vært hyggelig og positivt, for all del, ikke et vondt ord der. Det bygdelaget har ønsket seg hele veien er jo anløp morgen og kveld på en ukedag så folk på Vorterøya kan komme seg til og fra Tromsø på samme dag, f.eks. ved besøk på UNN. Der var det ikke mye å hente – veeeldig vanskelig på grunn av korrespondanse med andre båter, buss osv. De lovet imidlertid å «se på det». I mellomtiden får vi være glad for det vi har fått.

Her blir «seniordagene» å gå unna som varmt hvetebrød når det blir mulig å reise utover på onsdag allerede. Ikke sånn å forstå at vi blir å trafikkere i hytt og pine, til det har vi sittet alt for mye på båten i årenes løp, men noen flere langhelger skal det sannelig bli. Gleder meg voldsomt. Tillot oss å sprette ei bitte lita flaske boblevann lørdag kveld i sakens anledning.

2 tanker om “Endelig et signal

  1. Gratulerer! Dette var gode nyheter..
    Apropos seniordagene – vi satte opp ferie- avspasseringslister på jobben her om dagen. Og jeg som trodde jeg var godt «skodd» med 33 feriedager og 40T avspass.. Det gikk som en røyk. 4U sommer + 1U høst, + påske- og hrute-tur…vips! så var det verste gjort..
    Nuvel. Det blir nå sånt rundt regna 6-7 uker (nesten 2 mnd) på øya, så det er ikke mye synd i meg..
    Og med anløp på onsdag – så kan det jo bli en langhelg eller 2..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s