Jeg vet det, jeg leste det på bloggen hennes

Fredrik Skavlan er ikke bare en dyktig programleder, han er også en svært god tegner. I Dagbladet har han en rekke blinkskudd, jeg tror det er hver lørdag de trykker tegningene hans. Denne lørdagen var scenen følgende: Vi ser to modne menn av ubestemmelig alder ute og spaserer. Mann nr. 1 betror seg: «Hun ringer aldri lenger. Tror jeg vet hvorfor. Du forstår, jeg er sengevæter.» Mann nr. 2: «Jeg vet. Jeg leste det på bloggen hennes«.

Slik er verden i bloggosfæren….

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s