Lær FAST-regelen!

Lær symptomene på hjerneslag og redd liv. På nettstedet hjerne.no står det utfyllende informasjon og hva man skal se etter. «Fast» er engelsk og betyr «raskt». Dersom det er et eller flere FAST-symptomer må man ringe 113 med en gang.

F – fjes. Ansiktslammelse

A – arm. Lammelse i arm

S – språk. Språkforstyrrelse, finner ikke ord

T – tale. Taleforstyrrelse, utydelig tale.

Jeg jobber på en nevrologisk avdeling med slagenhet og har mer enn en gang fått høre om hvor viktig det er å komme til behandling så raskt som overhode mulig, så det tror jeg nå sitter i ryggmargen på meg. Jeg er  gjerne med på å spre budskapet. Hjerne.no har mye god informasjon om hjerneslag – sjekk det!

2 tanker om “Lær FAST-regelen!

  1. Hei! Jeg skal ha framføring om viktigheten av FAST-regelen i praksis i hjemmetjenesten på mandag! Jeg er for å spre budskapet :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s