Hurtigruten i 8040 minutter

Jeg snakker om turen fra Bergen til Kirkenes og jeg snakker om dette: NRK beta – hurtigruten minutt for minutt.

Litt «gale» mennesker i NRK har besluttet å reise med hurtigruten fra Bergen til Kirkenes, filme kontinuerlig og sende alt – altså 5 døgns reise – på NRK2 i ett strekk! Halleluja for alle entusiaster! Når man ikke kan ta reisen selv (les: Ikke får gubben sin med på det), må jo dette være det ypperste nestbeste. Kjenner at jeg er lettere oppglødd og lurer selvsagt på datoene for turen, det har jeg ikke sett at de har publisert enda, og hvordan jeg skal få sett mest mulig (seniordager? he he he).  I det hele tatt!

Dette tror jeg MÅ bli en suksess akkurat som Bergensbanen. Der satt vi jo også og glante nokså mye.

En gang skal alle reise med hurtigruten … Minst en gang, vil nå jeg si!2 tanker om “Hurtigruten i 8040 minutter

  1. Hei
    Jeg må si at jeg gleder meg utrolig til denne turen. Jeg så det meste av togturen fra Bergen til Oslo og nøt hvert minutt!!
    Og tenk at NRK gjør det samme med verdens vakreste båtreise!! Helt fabelaktig!!

    GLEDA MÆ!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s