Han «tok en spansk en»

Her kokes det kraft av rekeskall og grønnsaker. Ingenting på terning eller i pose her.

Spaniaferien vinker i det fjerne og i går vinket vi god tur til naboene våre, som dro til Gran Canaria.  Jeg vet ikke om det var derfor Rolf Terje besluttet å lage paella til middag i går. Det er en rett han liker å lage og vi liker å spise.  Nå skal jeg absolutt ikke konkurrere med noen av de flotte matbloggene som finnes på nett, men de fine fargene på ingrediensene lokket til å fotografere og derfra er ikke veien lang til internett disse dager 🙂 Paella er jo en slags spansk restemiddag, så retten kan variere, men Rolf Terje har ei oppskrift som pleier å bli bra hver gang og han holder seg til den.

Trenger jeg å si at maten var nydelig?

Fine farger. Råvarene til paellaen klare til bruk.

Ferdig paella. Blåskjell pleier å være med, de bidrar både til smak og utseende på retten. De ble ikke med denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s