Og takk for det gamle!

Ingen nyttårsforsetter her, for gammel til den slags nå. Dessuten er det vel bare tull – hvorfor skal akkurat 1. januar være dagen man slutter med det ene og begynner med det andre? Nok om det. Ble selvsagt litt seint i går eller i natt,  så det er godt med en fin og fredelig første nyttårsdag. Seinere får vi deilig kalkun hos sønn og svigerdatter. Gleder meg.

(Oppdatering: Nydelig mat som forventet, med mye godt tilbehør. Og til dessert hadde vår sønn laget en aldeles fortreffelig sjokoladefondant. Han sa det var hans spesialitet. Og vi som trodde spesialiteten var Grandiosa – så feil kan man ta!)

Når det er ryper på menyen er det gutta som regjerer på kjøkkenet

Kameraet mitt har en innstilling som heter "fyrverkeri". Ble litt morsomt, synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s