Vinteren kom til Tromsø

I går lå snøen til langt nedenfor Fjellheisen og i dag snør det i byen. Hustakene er hvite, bilene på parkeringsplassen har et godt lag med snøsørpe på seg og sanden i sandkassa på gårdsplassen har fått hvitt teppe. Håper det går vekk igjen en dag med det første for vi har enda vinterdekkene til nybilen liggende hos  forhandleren ..  Rart det der – vinteren kommer alltid litt overraskende på noen. Hvert år. Og i år var det visst oss.

Vinteropplag

Spor

Snø på takene og bilene, men treet holder stand mot vinteren foreløpig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s