Jul i oktober?

Kom inn på en butikk her nede i gata i dag og fikk «bråstopp»: En vegg full av julepynt møtte meg. Da jeg bemerket til en av ekspeditørene at det var tidlig med julepynt i oktober, sa hun «vi var like tidlig i fjor» og «julemarsipanen var før oss». Javel. Det er klart jeg forstår at de gjør det for å tøye sesongen og for at folk kjøper, men jeg synes det ødelegger noe av den litt særegne julestemningen når de starter så tidlig – den blir på et vis utvannet. Jeg kjenner at jeg blir nesten irritert og det er jo bare tull.
Det er bare å innse: For forretningsstanden handler jula om å selge mest mulig. Den gode stemningen får hver og en stå for selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s