Ut og hogge ved

Her har det ikke vært oppdateringer på aldri så lenge.  Selv om ferien ble tilbragt på Costa del Vorterøy i svært rolige former, finnes det da ting å blogge om – tro ikke annet. Illustrert oppdatering kommer  seinere.

Her er vi akkurat nå på Vorterøya på en etterlengtet siste ferieuke. Ser jeg har skrevet i hytteboka tidligere i sommer at jeg gleder meg for det blir sikkert nydelig vær med vakre augustkvelder som bare augustkvelder kan være her nord. Dengang ei. Nordvest kuling, sjøen går kvit rett  utafor her, innimellom pisker regnet, og snøen ligger et godt stykke ned i fjellene. I går kveld når vi kom var det 5-6 grader.

Kågfjellene med nysnø 15. august

Rolf Terje prøver å være optimistisk og late som ingenting, dvs. late som været er «ikke så verst». Han om det! Hittil har jeg kuret på sofaen og i dag ville jeg gripe til PC-en og internett da min livsledsager ytret følgende: «Sitt ikke der med PC-en, gå heller ut og hogg ved!» Eg ble så flirfull at eg boblet over!

Tror heller jeg vil planlegge en liten nabofest i morgen kveld. Vi trenger alle litt avveksling fra sjitværet. Og en god latter med gode venner varmer som kjent godt, så her må det organiseres  litt. Men først må jeg vel slipe øksa … 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s