To på topp

Etter 3 uker på Vorterøya med dårlig fiskevær og dårlig fiske, dro vi rett på fiskerestaurant når vi kom heim. Aldeles nydelig mat fikk vi der (og jeg fikk idè til en ny variant av fiskesuppe), men det koster …

Rolf Terje er engasjert i noe de kaller «Ti på topp». Det går visstnok ut på at man betaler en engangsavgift for å gå på opp på maks ti fjelltopper i omegnen (?), noen meget lette og noen for de mer avanserte. I dag dro vi til en av de absolutt letteste, nemlig Ørnfløya på Brensholmen. Den er til og med lavere enn Varden på Vorterøya! Fin tur og nydelig utsikt som bildene viser. På hjemtur stoppet vi på Hella for å nyte synet av «Midnatsol» på vei mot Tromsø. Eia var man der ombord!

Utsikt over Sommarøy.

Skal vi ta en topp til i dag, tru?

To på toppen - 196 m.o.h.

"Midnatsol" gjennom Ryastraumen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s