Penger i madrassen

Feriepenger, skattepenger, mye penger i omløp for tiden. (For ikke å snakke om de som har solgt hus over takst …) Sjøl driver vi og ser på ny bil. Det blir mange penger, det! Det startet nøkternt med at det skulle være en 2 – 3 år gammel bil, ikke mye kjørt og ikke over 200 000 kroner – kanskje? Men det har tullet på seg og vi har funnet ut at brukte biler i den klassen der er uforholdmessig dyre, altså i forhold til en splitter ny bil som i tillegg er helt etter våre ønsker. Så nå ruller sifrene feil vei. Det er lett å la seg rive med.

Vaklet ut av senga i morres og var mørk til sinns når jeg gikk til bussen. Så sliten! Så trøtt! Ferie, hvor blir du av?! Måtte ha en «peptalk» med meg sjøl på bussen. Og tror du ikke det hjalp! Joda, det hjelper å minne seg på å tenke positivt. Trøtt er jeg fordi jeg har sovet alt for lite i det siste. Mandag ble det seint på grunn av dameselskap, tirsdag ikke så ille, onsdag seint fordi det var St. Hans og vi hygget oss med naboene, torsdag fordi Rolf Terje var på padlekurs – kom ikke hjem før klokka var nesten 23. Været var for første gang på lenge kjempefint så vi måtte sette oss noen minutter i vinterhagen og nyte det og prate litt. Joda, jeg har vel meg sjøl å takke.

Har jeg blitt så gammel og senil at jeg har begynt å gjemme pengene i madrassen? Ikke riktig. Bare skattepengene – de er gått til et par madrasser på hytta som beskrevet her litt tidligere. Skal sove godt og mye i ferien i hvert fall.

4 tanker om “Penger i madrassen

 1. hehhe…Åja, de som har solgt hus over takst ja.. Det trengs! I dag var jeg bare en liten tur på Elkjøp og Expert og før snekkeren var fornøyd, var jeg 20 store lapper fattigere… Og da hadde jeg ikke mere enn ventilator (m spotlights!!), oppvask og komfyr med meg.. Så Janne, en «skarve» bil har du råd med…
  Apropos bil. Vi kjøpte en 3 års Mondeo diesel, 50′ km, automat, bluetooth, talestyring, delskinn og gudene vet ikke hva… Dessuten var selgeren (privat) litt «gal», hør bare; hvitt epoksybelagt garasjegulv, glass/vitrineskap over hele ene veggen (i garasjen) trippel garasje til 2 biler, pluss egen garasje til en hvit Ford Mustang Cab (veteran) mmm..
  Så, la oss søle bort det lille vi har av jordisk gods mens vi ennå hopper rundt her.. Valpolicella.. Sa jeg Valpolicella… hehe2…
  Gud hvor jeg gleder meg til den 9. juli…

 2. Og dere har kjøpt madrasser i Tromsø? Og nybilen har/skal ha hengerfeste. Og madrassene skal fraktes fra Tromsø til Skjervøy på henger, kanskje? Hvis så, har jeg en henger stående i Tromsø.. Som gjerne vil til Skjervøy. Bare et tips..!

 3. Madrassen til «prinsessa på erta» er kjøpt hos han Kurt på Møbelkjeden, Skjervøy og er nå på plass i herskapets innerste gemakker ute på øen. Nybilen skal ikke ha hengerfeste, regner med at to eldre mennesker skal greie å få alt de trenger å ha med seg inni kjerra – det er et av kravene. Dessuten – det tar 3-4 mdr. å få en ny bil, kem kunne tru det?
  Men takk for tilbudet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s