Feststemt helg

Da er jubileet over for russ 1970 og vi har stått løpet ut med glans, vil jeg påstå. Dagen i dag ble avsluttet med 3 timer rydding og vasking i festlokalene på vår gamle skole Kongsbakken (Tromsø Gymnas i hin hårde dager). Alle gjestene var veldig fornøyd med programmet og i sær at vi hadde jobba så godt med været! Joda, det var kjempehyggelig å se folket igjen, snakke, mimre_mimre og bli litt oppdatert, i sær i forhold til klassekameratene. Mange snakket om at de «fikk en ny nærhet» til de andre. Det er fint å friske opp vennskapet, når vi tenker tilbake på denne helga tror jeg vi vil være enige om det. Bare synd at ikke alle fra klassen kunne være med. De gikk glipp av noe. Heldigvis ingen «nå tar vi den blå sangen, dere» (I hate that!), til gjengjeld mange gode samtaler og voldsomt mye god latter. Det den ene ikke husket, husket selvsagt den andre om lærere, rektor, episoder, lekser osv osv – det siste også et sitat fra en mye omtalt historielærer. Snakk om at han gikk på tomgang …

Det snakkes om at neste gang må bli om bare 5 år siden vi begynner å «dra på åra» =<  Det er ikke rent få timer vi har lagt ned av arbeid vi 6 som har jobbet med dette. En ting er planleggingen, en annen er alt det praktiske arbeidet vi har gjort. Vi i komiteen har hatt det moro også underveis og det har vært mye latter på møtene. Vil jeg gjøre det igjen? Nei, avgjort ikke! Ikke på denne måten. Skal det bli en neste gang må vi leie lokaler hvor andre dekker bord og rydder og vasker etterpå. Det er kanskje ikke rette tidspunkt å konkludere på dette nå – ca. 2 timer etter at vi er ferdige med oppryddingen – men det er for krevende å gjøre hele jobben selv slik som nå og dessuten være med på selve feiringen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s