Fyttekatta!

«Fy til katten» for et vær det har blitt, regn og kuling høres det ut som. Jeg skulle ut et ærend, men utsetter det til i morgen når jeg så allikevel må ut for å gå på jobb. Lurer stadig vekk på hvordan våren kommer til å forløpe på de Mellemjordske marker. Blir det tining på overflaten med is i marka renner det vel inn i kjelleren. Rolf Terje grov ei ikke så dyp grøft på øversia av huset for en del år siden og den har holdt vannet godt unna siden, men i år er det jo spesielt med mye tele i jorda og mye is. Ikke mye å gjøre med det her vi sitter annet enn å håpe på langsom tining.

Påske er enda litt «åpen» her i huset … hmmm bør jeg nok ikke si høyt ..  (Rolf Terje, du leser vel ikke bloggen min?) Hvis vannet er frosset på hytta blir det litt slitsomt med hele påskeferien der ute. Drikkevann er ikke det verste, vi har jo brønn, verre med mangel på dusj og varmtvann. Dessuten er jeg omtrent sluttet å gå på ski og da blir jeg sittende heime å lage mat og blir surere og surere. Det er jo ikke ferie! Straks pensjonen inntreffer blir det nok skuter på denne dama 🙂

Jeg skal jo planlegge våren og sommerens prosjekt med oppussing av soverom. God planlegging er halve jobben, ikke sant? Det er bestemt at det skal ikke koste mye. Det er vi enige om.  Vi har brukt så uhorvelig mye penger på det stedet gjennom 25 år for å få det i sånn noenlunde stand og standard. Omtrent alt av feriepenger har hvert år gått til et eller annet nødvendig vedlikeholdsprosjekt – og selvfølgelig noe til «unødvendig» standardheving. En gang må det være nok og det tror jeg er sånn omtrent nå. Jeg er helt fornøyd med huset til sommerbruk, det er «bra nok».  Skulle bare ønske vi kunne være der mer.

Hører fra gode venner i Spania at det er litt kjølig og grått der. Skype er fine greier, man kan sladre så mye man vil uten at det koster noe. I går kveld var de ute på restaurant og videre på barer og tyllet i seg spansk brandy. Skypet meg etterpå – voi voi de hadde det moro! Det er utmerket. Man har bare den moroen man sjøl lager. Skulle likt å være med, men det får bli en annen gang. Gleder meg til neste grillhyttefest på Vorterøya, det er det artigste av alt om sommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s