Mye rot

Det er nesten flaut å si det, men vi er enda ikke ferdig med vårt store ryddeprosjekt. Det er altså så lite vi orker når vi kommer fra jobb at det går i langdrag. Nå begynner jeg å bli passe lei av alt rotet så i dag har jeg gjort en innsats. Å sortere ut det man skal ha og det man ikke skal ha – hovedsakelig bøker – er det som tar lengst tid.
I tillegg er det jo som kjent OL slik at TV stjeler litt tid på kvelden.

Nå er det flere store bokstabler i gangen som skal kjøres til Fretex, håper de har plass til alt! Og så er det en liten stabel som skal til Vorterøya og doneres til «feriebiblioteket» på butikken. 

I kveld har jeg jobbet en del og burde fortsette. Har imidlertid et annet prosjekt på gang som er mye morsommere: Jeg forbereder flytting av bloggen til en annen plattform. Tror jeg. Må sette meg litt mer inn i sakene først.

Gjestesenga er nokså ubrukelig for tiden som bildet viser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s