Ordentlig vinter

De siste dagene har snøen lavet ned i vår lille by. Håper ikke det er noen som klager på måking nå når de har gått og ønsket seg snø så lenge. For meg er det akkurat det samme. Ikke går jeg på ski og ikke måker jeg, sånn er det med den saken. Håper en del av denne snøen har falt på Vorterøya også. Jeg hørte at de godt tilårskomne naboene våre der borte måtte ro til kaia for å hente matvarene sine fordi det er for mye is til å gå langs land. Det er noe jeg kjenner igjen fra barndommens skolevei langs den samme ruta. I sær Langnesbukta kunne være som en eneste stor issvull og da var det ikke bare å komme seg forbi. Var det fjære sjø kunne man alltids gå i fjæra, var det flo ble det verre. Nei, håper for deres del at det snart blir skuterføre.

Mandag i morgen, ny uke og 5 «blanke» dager – vel, «blanke» er de ikke i den forstand at de er tomme. Tvert i mot nokså velfylte! Det blir lite blogging for tiden, ikke det store overskuddet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s