Blanke ark og fargestifter

Vel, ikke helt, men nesten. Jeg har byttet plattform for bloggen og føler at det forplikter? Tror kanskje at jeg heller vil ha den her, men er ikke sikker enda. Håper jeg får anledning til å sjekke det nærmere i helga. Jeg har ikke lagt ut ny adresse på det «gamle» bloggstedet enda for jeg er som sagt ikke sikker. Det kommer helt an på om jeg liker meg her – kan ikke forklare det nærmere her og nå.

Det blir unektelig mye OL om dagen eller rettere sagt om kvelden. I går var det den intenst spennende skisprinten som tok opp hele kvelden. Jublende glede for Bjørgen sin medalje selvsagt og flott med medalje for Northug også. Dessverre er det blitt sånn at straks noen gjør noe ekstraordinært i sporten tenker man «lurer på om ..» Ja, ikke sant? De to russerne hadde ei utrolig fart. Petter Northug hadde jo heldigvis ei plausibel forklaring på hvorfor det bare så ut som de hadde en rakett bak.

Fredag i morgen, fine greier. Snart ferdig med ryddeprosjektet, det blir nye blomster og lys til helga, ingen avtaler, bare slappe av i heimen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s