Over stokk og stein

I ei faderlig fart går det i hvert fall om dagen. Intenst på jobb og littegranne privatliv har man jo også .. I dag var vi ute og så etter kommode til den omtalte boden (dette er interessant, altså!), men fant selvsagt ikke noe som passet helt uten å måtte bestille. Bestille? Leve i et kaos i 4-5 uker? Neitakk! Vi har gjenbrukt noe vi hadde og det ble slett ikke verst, fikk nå litt orden i hvert fall.
Sånn går no dagan.

Stormen gjorde ikke så mye ut av seg som fryktet. Her i sentrum av byen merker vi egentlig lite, men det er klart – vi tenker jo på Vorterøya, naboene, kaia og huset vårt. Nå var vel ikke dette den verste vindretningen for kaia så den «står han av» litt til, håper vi. Regn og atter regn, i dag litt snø, men ikke nok til skuterkjøring, tenker jeg.

Travelt nå og døgnet har for lite timer, men det kommer bedre tider og det er det som hjelper en å holde koken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s