Lang dags ferd mot natt

Sitter på jobb og venter på at backupen av databasen vår skal bli ferdig så jeg kan begynne med min del av jobben, nemlig oppgradering av programvare på laboratoriet. Ikke så lett å få til slikt i dette systemet. Databasen må ikke være i bruk når backup taes eller når oppgradering pågår. Det betyr ingen pasienter noe som igjen betyr sperring av timer på slutten av dagen og kveldsarbeid. Ante ærlig talt ikke at backup tok så lang tid, det er ellers noe dataavdelingen tar uten at vi involverer oss. Vi har vel litt over 10 000 undersøkelser i den basen så det blir mange filer.
Prøver å jobbe med andre ting mens jeg venter, men etter 10 timer på jobb tror jeg at jeg tar pause fram til neste økt, som jeg håper jeg kan begynne på ved 19-tiden. Heldigvis er det sjelden jeg trenger å ha så lange dager.
Radioen melder ekstremvær i nord med mye nedbør. Jeg er mest redd for oversvømmelse i kjelleren på sommerhuset hvis det blir mye regn på beinfrossen mark. Lite å gjøre med det her man sitter.

I dag så jeg nesten sola for første gang i år – akkurat når den skulle til å titte fram bak fjellene i sør måtte jeg gå på et møte. Men det blir flere sjanser og lysere dag for dag er uansett oppløftende.

Hjemme er det lettere kaos. I går satte vi i gang med å rydde ut av boden som vi skal ominnrede, og  ting sprer seg utover huset. (Er det ikke akkurat slike dager man får besøk av noen man sjelden ser!) Rolf Terje skal ta en runde i dag for å finne ny innredning, en stor kommode bl.a. Håper han finner noe litt fort!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s