Og muligens siste ..?

Mulig siste film på festivalen for min del, en film om den russiske poeten Bronski. En ganske fin film om den ikke hadde vært a-a-a-a-alt for lang. Den var 2 timer og 10 minutter og det ble for mye for meg. Jeg merker at jeg er mye mer utålmodig i år enn i fjor! Kommer det av alder, tro, eller er jeg litt sliten? Jeg gleder meg ikke så mye over filmene som jeg pleide å gjøre.
Jeg rakk også å møte min gamle venn Marna Lill mellom middagen, hennes filmer og min film. Det ble en halv time på festivalkaféen på Kulturhuset, akkurat så vi fikk fornyet vennskapet. Fint at hun tar turen fra hovedstaden og hit for å se film og besøke sin søster. Hjemme har hun tre aldeles skjønne små (pluss en mann), det er litt rart å tenke på når man kjente henne i hennes tid som singel på nittitallet. Da jobbet vi begge på kirurgisk forskningslaboratorium hvor det var et veldig «sosialt» miljø.

I morgen har vi annet å gjøre enn film. Blant annet skal vi gå ut for å spise mølja på Arctandria. Vi er så heldige at vi kjenner noen som får halv pris for 4, så da slår vi til. Det blir årets første mølja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s